Referenties


Wij doen al meer dan tien jaar zaken met Borghese. Onze adviseur heeft ons al die tijd uitstekend geadviseerd over financiële producten zoals ons pensioen, hypotheek, verzekeringen en beleggingen. Hij is deskundig en betrouwbaar en geeft altijd een duidelijk en inzichtelijk advies. Wij hebben inmiddels al onze financiële producten bij Borghese ondergebracht en vele vrienden en bekenden naar hen doorverwezen.


Omdat mijn partner óók voor zichzelf begon waren we kritisch op een goede financieel adviseur. Via kennissen kwamen we in contact met Borghese. Voor het kennismakingsgesprek werd meteen al ruim tijd uitgetrokken. Er werd ons helder uitgelegd wat wij konden verwachten en waar de kosten zaten. Al onze financiën werden doorgespit en dat waren er meer dan we dachten. Zo werden wij geadviseerd om de kosten van onze koopsompolis na te vragen en die polis bij (eventueel) hoge kosten af te kopen en het vrijkomende bedrag op een rendabeler manier te laten groeien. Dit hebben wij gedaan. Niet lang na dit advies kwam de woekerpolisaffaire aan het licht. Wij hadden door het advies van Borghese al eieren voor ons geld gekozen. Onze ervaring met Borghese naast degelijk en persoonlijk advies is dat er zeer snel en accuraat op mailtjes of telefoontje wordt gereageerd. En dat geeft het gevoel dat de mensen van Borghese naast je staan in plaats van tegenover. Zelfs toen wij in de zomer van 2010 onze intercontinentale vlucht misten, werd door Borghese direct uitgezocht waar de aansprakelijkheid lag en wat de financiële consequenties zouden zijn. Niet dat ik denk dat nou echt hun taak is… Voor als er iets in ons leven verandert zoals een verhuizing of arbeidsongeschiktheid, gebruikt Borghese een financieel totaaloverzicht met grafieken, zodat je precies kunt zien waar je aan toe bent en welke stappen je kunt nemen. Ook de kosten die Borghese in rekening brengt voor te leveren diensten zijn compleet transparant. Eigenlijk willen we het geheim van Borghese een beetje voor onszelf houden maar ja; je moet de ander ook wat gunnen.

   (www.marcelharmsen.nl)

Borghese is al meer dan 12 jaar mijn intermediair. Ze zijn betrokken en men weet binnen mijn wensenpakket altijd de beste aanbieding te doen. Ik heb dit altijd als zeer prettig ervaren. De service die zij bieden is in één woord top!

   (www.biznovation.nl en www.ducatizaltbommel.nl)