Zakelijke financieringen

 

Om te ondernemen is kapitaal nodig. Of dat nu aandelenvermogen of vreemd vermogen is, het wordt alleen verstrekt wanneer financiers vertrouwen hebben in de toekomst van uw onderneming. Borghese arrangeert (her)financieringen en begeleidt investeringstrajecten. Onze aanpak is oplossingsgericht en we maken tempo. Tenslotte wilt u op zo kort mogelijke termijn duidelijkheid over uw financieringsmogelijkheden.

 

Uw ambitieuze plannen en verwachtingen vertalen wij  in een concrete financieringsaanvraag. We kijken vooruit en brengen risicofactoren in beeld. Dat levert waardevolle inzichten en prognoses op die van belang zijn voor u en uw potentiele financiers.

 

Op basis van onze grondige analyse gaan we in onderhandeling en brengen we transacties tot stand. In dat traject ervaart u expliciet onze meerwaarde. We doorgronden financieringsvoorstellen, kennen de wereld van kapitaalverstrekkers en beheersen het onderhandelingsspel. Als een kritische en ervaren gesprekspartner weten we vertrouwen te winnen – en daar draait het om. Zo arrangeren we financiering en vreemd vermogen. Passend bij uw mogelijkheden en ambities. Meer weten? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.